Wat
 • Budgetcoach
 • Burn out coach
 • Businesscoach
 • Dietist
 • HSP coach
 • Kindercoach
 • Paardencoach
 • Personal trainer
 • Relatietherapeut
 • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen

Vind je vitaliteitscoach

Gezond en in balans met een vitaliteitscoach

Vitaal zijn, genoeg energie hebben en dagelijks met een glimlach opstaan zijn aspecten die het leven een stuk aangenamer kunnen maken. Met deze belangrijke factoren gaat een vitaliteitscoach aan de slag en zo’n coach kan daarom van toegevoegde waarde zijn in jouw leven.

Zo helpt een vitaliteitscoach om jouw levenskracht terug te vinden en lichaam en geest weer in balans te brengen. Het doel is om jou door middel van structurele veranderingen weer goed in je vel te laten zitten en je prettig te laten voelen in jouw sociale omgeving. Gezond zijn draait namelijk niet alleen om de juiste voeding en genoeg beweging, maar ook om hoe je jezelf voelt. Dit staat in verband met de energie die jouw omgeving afgeeft. Als je genoeg voldoening haalt uit de mensen om je heen, kan dit bijdragen aan een vitaal leven.

Vitaliteitscoach

Vitaliteitscoaches die jou kunnen helpen

Op vindjecoach.com staan verschillende coaches. Bekijk hieronder onze top vitaliteitscoaches of klik op de knop om meerdere coaches te bekijken.

Sylvester PT

 • Personal trainer Bokscoach Dietist Fitness coach Fysio coach Health coach Personal coach Sport coach

GET STRONG!

cat-icon Valeriusplein 58, Alphen aan den Rijn, Nederland

Compas Coaching en Training

Advies dat jou weer op koers brengt!

cat-icon Assumburg 80, Lelystad, Nederland

The Consumers

Choose a path, we lead the way

cat-icon Mayweg 21, Elshout, Nederland

Coachpraktijk Mozaïektuin

 • €€
 • Bore-out coach Burn out coach Competentie coach Familieopstelling Gelukscoach Holistisch coach i-Coach Jobcoach Loopbaan coach Mindfulness coach Natuurcoach Online coach Onzekerheid coach Patronen coaching Perfectionisme coach Personal coach Psyche en welzijn coaching Re-integratie coach Spiritueel coach Spirituele coaching Stress coach Wandelcoach Wandelcoaching Werkloosheid coach

Personal Fitness Nederland

Waar levens veranderen

cat-icon Piet Slagerstraat, 's-Hertogenbosch, Nederland

Waarbij kan een vitaliteitscoach helpen?

Om jou te kunnen begeleiden naar een fysiek, mentaal en emotioneel gezond leven, brengt een vitaliteitscoach allereerst knelpunten in kaart. Dit kunnen klachten zijn die jij ervaart door een hoge werkdruk, ongemakken gerelateerd aan stress of bijvoorbeeld vermoeidheidsproblemen. Wat de behoefte ook mag zijn, dankzij een persoonlijke werkwijze kan een vitaliteitscoach helpen om jouw klachten te verminderen. Met behulp van verschillende methoden optimaliseer je samen met een coach jouw energieniveau, de manier waarop je leeft en jouw gezondheid. Hierdoor bouwen jullie aan een gezonde en bewuste levensstijl die helpt bij een prettig leven.

Pak problemen aan met een persoonlijke aanpak

Kies je ervoor om jouw welzijn te versterken met een vitaliteitscoach? Dan werk je met behulp van een vitaliteitsplan aan een gezonder leven. Hierbij ligt de focus op zowel fysieke aspecten als mentale aspecten van een gezonder leven. Bij de fysieke aspecten is een belangrijke rol weggelegd voor gevarieerde voeding en genoeg beweging, terwijl er bij de mentale aspecten meer nadruk ligt op een positieve mindset en voldoening halen uit het leven. Samen met een vitaliteitscoach zorg je ervoor dat deze aspecten in balans worden gebracht en je weer goed in je vel zit om optimaal te genieten van het leven.

Ook klaar om de knop om te zetten en te starten met een vitaler leven? Dan ben je bij een vitaliteitscoach aan het juiste adres. Neem een kijkje op de website van vindjecoach.com om een geschikte coach bij jou in de buurt te vinden.

Veelgestelde vragen

Een vitaliteitscoach is een coach die jou helpt een vitaler leven te leiden. In je kracht staan door energiek, gezond en vitaal te zijn, zodat lichaam en geest in balans zijn en je meer aankunt. Je kunt een vitaliteitscoach voor jezelf inhuren, of als bedrijf zijnde om de vitaliteit op de werkvloer te verhogen.

Een vitaliteitscoach op de werkvloer creëert een passende bedrijfscultuur, waarin medewerkers in hun kracht staan. Hij of zij zorgt ervoor dat het personeel in balans is, zowel psychisch als lichamelijk, zodat er synergie ontstaat en er efficienter gewerkt kan worden.

Een vitaliteitscoach helpt om meer rust en stabiliteit te creeren op de werkvloer én onderling binnen de teams. Dit heeft tot gevolg dat de efficiency verhoogd en er betere resultaten behaald worden, zowel op persoonlijk als disciplinair niveau. Daarnaast is een ander gevolg dat het ziekteverzuim hiermee gereduceerd wordt.

Klaar om meer resultaat te halen met een vitaliteitscoach?