Wat
 • Covid 19 coaching
 • Cultuur en religie coaching
 • Dieren coaching
 • Financiële coaching
 • Gezondheidscoaching
 • Opvoeden en gezinscoaching
 • Ouderen coaching
 • Patronen coaching
 • Psyche en welzijn coaching
 • Rouw en verlies coaching
 • Seksualiteit en relatie coaching
 • Spirituele coaching
 • Sport en beweging coaching
 • Uiterlijke coaching
 • Verslavingscoaching
 • Voedingscoaching
 • Werk en carrière coaching
 • Zwangerschapscoaching
Waar
Specialismen

Voedingscoaching omdat je bent wat je eet

Welke voedingscoach heb je nodig?

Maak hieronder een keuze.

boulimia coach

Boulimia coach

anorexia coach

Anorexia coach

eetstornis coach

Eetstornis coach

vegetarisch eten coach

Vegetarisch eten coach

veganistisch eten coach

Veganistisch eten coach

afval coach

Afval coach

dietist

Diëtist

voedseltuin coach

Voedseltuin coach

permacultuur coach

Permacultuur coach

detox coach

Detox coach

meso voeding coach

Meso-voeding coach

mesologische coach

Mesologische coach

Voeding speelt een onmisbare rol in ons leven. Je bent wat je eet zeggen ze weleens. Maar waarom is voeding dan zo belangrijk? We kunnen ons er enorm op verheugen wanneer de geur van een versgebakken appeltaart ons vanuit de keuken tegemoet komt. Of wanneer we trots zijn op onze eigen gekweekte tomaatjes. Maar voeding heeft ook een keerzijde. Het komt steeds vaker voor dat mensen geen goede relatie met voeding hebben en bijvoorbeeld een eetstoornis ontwikkelen. Ook hebben veel van ons de wens om af te vallen, maar wat als dit niet lukt op de juiste manier? Dan ben je bij een voedingscoach aan het juiste adres. Een voedingscoach kan je helpen op een persoonlijke manier ondersteuning te bieden op voedselgebied. Zo zorgt een coach ervoor dat je weer zorgeloos en stralend door het leven gaat. Ben je klaar om de stap te zetten naar een voedingspatroon waar je gelukkig van wordt? Lees dan zeker even mee.

Verrijk je leven met de juiste voeding

Ontdek de mogelijkheden voor jou en je omgeving en verrijk je leven op voedingsgebied. Een breed aantal voedingscoaches staat klaar om aan de slag te gaan om het beste uit jezelf te halen. Misschien ben je wel op zoek naar een weg om vegetariër of veganist te worden, maar weet je niet precies waar je moet beginnen. Een vegetarisch eten coach of veganistisch eten coach stippelt voor jou een route uit, zodat je tevreden kunt zijn over je dagelijkse voeding.

We staan dagelijks stil bij de oorsprong van ons eten en de effecten op ons ecosysteem. Veel specialisten doen onderzoek naar het verbeteren van onze voedselvoorziening en het herstellen van door de mensen beschadigd
landschap. Ben je geïnteresseerd in moeder natuur als inspiratiebron en kun je wel wat hulp gebruiken bij het tuinieren op een milieubewuste en duurzame manier? Een permacultuur of voedseltuin coach kan je helpen door het bieden van ondersteuning en het delen van nieuwe ervaringen op permacultuur vakgebied. Je leert door middel van zien, ervaren en delen. Zo kan ook jij zorgeloos van je voeding genieten!

Heb je bepaalde lichamelijke klachten en weet je niet hoe je deze moet oplossen? Voedsel kan je medicijn zijn! Een goed voedingspatroon kan je gezondheid in balans houden en je weerstand ondersteunen wanneer je last
hebt van bepaalde klachten. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan is de keuze voor een mesologie coach makkelijk gemaakt. Een mesologie coach duikt dieper in jouw persoonlijke klachten en gaat in combinatie met alternatieve geneeswijze een voedingspatroon creëren op basis van jouw wensen. Ontdek een nieuwe manier van voedselbeleving met een van deze coaches!

Verbeter je relatie met voeding

Een positieve relatie hebben met voeding is niet altijd even makkelijk. Ervaar je zelf steeds meer problemen met eten of vermoed je dat iemand uit je omgeving hulp kan gebruiken bij een eetprobleem? Dan is het van
essentieel belang dat de juiste professionele hulp wordt ingeschakeld. Samen met een van de voedingscoaches sta je sterk en ga je op zoek naar een manier om je relatie met voeding te verbeteren. Boulimia coaches, anorexia coaches en algemene eetstoornis coaches bieden steun en begeleiding voor de juiste behandeling van een eetstoornis. Zo kan verergering worden voorkomen en de juiste professionele hulp worden ingeschakeld, zodat je weer helemaal eetstoornisvrij door het leven kan gaan.

Voor veel mensen is afvallen een lastige opgave. Het is vaak moeilijk om op korte termijn resultaat te zien en dit ook vast te houden. Met een diëtist of een afvalcoach voel jij je weer lekker in je vel. Samen met deze coach ga je op ontdekkingsreis om je relatie met voeding in kaart te brengen. De coach zal je helpen een dieet op te stellen naar je voorkeuren, zodat ook jij binnenkort resultaat kan zien!

Vidya zorgt ervoor dat er op elk gebied van verrijking en verbetering van voeding, een geschikte voedingscoach beschikbaar is. Neem gerust een kijkje in ons aanbod van coaches en neem contact op met een coach bij jouw in de buurt.

Artikelen over voedingscoaching

Aanmelden als voedingscoach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen