Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Werk en carriere coaching

Welke werk en carrière coach heb je nodig?

Maak hieronder een keuze.

businesscoach

Businesscoach

managementcoach

Managementcoach

teamcoach

Teamcoach

leadershipcoach

Leadershipcoach

loopbaan coach

Loopbaan coach

werkloosheid coach

Werkloosheid coach

performance coach

Performance coach

competentie coach

Competentie coach

in company coach

In-company coach

linkedIn coach

LinkedIn coach

social media coach

Social media coach

imago coach

Imago coach

ergocoach

Ergocoach

expert coach

Expert coach

executive coach

Executive coach

ondernemerscoach

Ondernemerscoach

online coach

Online coach

pensioencoach

Pensioencoach

re integratie coach

Re-integratie coach

high end coach

High-end coach

jobcoach

Jobcoach

outplacement coach

Outplacement coach

De meeste mensen spenderen het grootste gedeelte van hun leven aan werken. Niet verwonderlijk, aangezien je door te werken kunt voorzien in je levensonderhoud. Daarnaast is het ook een activiteit die bijdraagt aan jouw eigen identiteit en status. Vanwege het feit dat je veel tijd doorbrengt op het werk, is het belangrijk dat je leuk vindt wat je doet en voldoening haalt uit je werk. Maar wat als je al tijden minder plezier hebt in je werk en aan het einde van de dag alweer op ziet tegen een nieuwe werkdag? Dan kan het lonen om uit
te zoeken waar jouw passie ligt met behulp van een business coach. Ook kan het zijn dat je werkloos bent geraakt en staat te springen om een nieuwe uitdaging. Bij deze zoektocht kan een coach helpen om jou te laten ontdekken wat je nu echt leuk vindt en je helpen ambities te vormen. Ook een nieuwe kans grijpen? Lees dan snel verder.

Weer aan de slag dankzij een werkloosheid coach

De kans is groot dat je iemand kent die zijn baan is kwijtgeraakt. Ook is het mogelijk dat je zelf in deze situatie bent beland of midden in een onzekere periode zit waarin je je zorgen maakt over het behoud van je baan. Als je werkloos bent geraakt, kan dit een grote impact hebben op je leven en kan het lastig zijn om hiermee om te gaan. In dat geval kan een werkloosheid coach samen met jou aan de slag gaan om jou weer terug op de arbeidsmarkt te brengen.

Ontdek waar jouw werk en carrière passie ligt

Of je nu zonder werk zit of momenteel werkzaam bent en graag een carrièreswitch wilt maken: het kan zijn dat je (nog) geen idee hebt waar je interesses of sterktes liggen. In dat geval kan een imago coach helpen om te ontdekken wie je bent, wat je wilt uitstralen en wat je wilt bereiken. Een competentie coach kan hierbij ook van dienst zijn door jou te laten ontdekken waar je in uitblinkt.

Voel je je nog wel thuis binnen het bedrijf waar je werkt, maar merk je dat je huidige functie niet meer bij je past? Dankzij loopbaanbegeleiding krijg je inzicht in jouw eigen waarden, interesses en mogelijkheden en kun je worden gekoppeld aan een bestaande of toekomstige functie. Ook als je zelf de rol van begeleider op je wilt nemen binnen het bedrijf, kan een teamcoach je hierbij ondersteunen.

Een coach voor alle werkgerelateerde zaken

Met talloze verschillende functies en taken die door de jaren heen veranderen heb je wellicht behoefte gekregen om je te verdiepen in de taken die horen bij een andere functie. Ook hiervoor zijn verschillende soorten coaches beschikbaar. Of dit nu een businesscoach is of een social media coach: je bent nooit te oud om te leren en bovendien versterk je je positie op de arbeidsmarkt. Droom je ervan om zelf een bedrijf te starten? Volg je dromen en ga aan de slag met een ondernemerscoach! Dankzij de business coaches van Vidya kun je weer plezier halen uit je werk.

Ook ervaren wat een coach op werkvlak kan betekenen? Neem een kijkje tussen het aanbod op de website en vind een coach bij jou in de buurt.

Aanmelden als werk en carrie coach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid