Wat
  • Budgetcoach
  • Burn out coach
  • Businesscoach
  • Dietist
  • HSP coach
  • Kindercoach
  • Paardencoach
  • Personal trainer
  • Relatietherapeut
  • Vitaliteitscoach
Waar
Specialismen
image

Zwangerschapscoaching; van zwanger worden tot na de bevalling

Welke zwangerschapscoach heb je nodig?

Maak hieronder een keuze.

zwanger worden coach

Zwanger worden coach

zwangerschapscoach

Zwangerschapscoach

coach na bevalling

Coach na de bevalling

verloskundigecoach

Verloskundige coach

miskraam coach

Miskraam coach

hormooncoach

Hormooncoach

Een van de mooiste periodes in je leven is aangebroken: je hebt besloten dat een kindje meer dan welkom is. Een hele nieuwe wereld gaat voor je open, en zeker als je voor het eerst zwanger wilt worden, komt er een hoop op je af. Natuurlijk wil je het liefst zo vitaal en gezond mogelijk aan een zwangerschap beginnen. Maar wat nu als het niet lukt om zwanger te raken? Dan kan een zwangerschapscoach er voor je zijn in deze onzekere tijd. Maar ook tijdens de zwangerschap zelf hoef je het niet alleen te doen. Een zwangerschapscoach kan je ondersteunen en begeleiden in dit prachtige proces dat voor jou nog helemaal nieuw is. Een zwangerschapscoach is er om ervoor te zorgen dat jouw zwangerschap de mooiste tijd van je leven wordt.

Klaar voor gezinsuitbreiding

Het is heel normaal dat het zeker een jaar kan duren voor je zwanger raakt. Maar veel vrouwen voelen zich met de maand onzekerder worden als hun menstruatie opnieuw aanbreekt. Helemaal wanneer je net als veel andere vrouwen een onregelmatige cyclus hebt en niet zeker bent van een eisprong.  Een gezonde leefstijl en juiste hormoonbalans kunnen ervoor zorgen dat de kans op een natuurlijke zwangerschap toeneemt. Een hormooncoach kan jou helpen zodra je er klaar voor bent om zwanger te raken, of als het zwanger worden in eerste instantie niet lukt. Een hormooncoach neemt jouw leef- en eetgewoontes onder de loep, zodat jij de juiste stappen kunt zetten om jouw hormoonbalans weer op peil te krijgen.

Heb je uiteindelijk een positieve zwangerschapstest in handen? Gefeliciteerd! Een groot avontuur van negen maanden wacht op je. Voor veel vrouwen is een zwangerschap een prachtige maar onzekere en spannende tijd. Vooral in het begin bestaat er de kans op een miskraam, waardoor je in één klap van puur geluk naar rouwverwerking gaat. Maar ook als de zwangerschap wel goed gaat, kan deze angst voor veel stress zorgen.

Het kan dan veel ontspanning bieden om met een zwangerschapscoach te werken. Een zwangerschapscoach kan je op alle gebieden van de zwangerschap begeleiden. Van het in balans brengen van lichaam en geest, tot het bespreekbaar maken van jouw onzekerheden en de juiste keuzes maken omtrent de bevalling en kraamperiode. Een zwangerschapscoach helpt jou weer genieten en alle stress rondom je zwangerschap te verlagen.

Van zwangerschapscoach tot coach na de bevalling

Een periode van negen maanden voelt als een lange tijd, maar gaat razendsnel voorbij. Het kan zijn dat je, naarmate je zwangerschap vordert, opziet tegen de bevalling en de eerste dagen erna. Het is ook niet niks om een kindje op de wereld te zetten dat compleet afhankelijk is van jou. Ervaar je stress bij deze gedachte? Denk er dan eens over na om een coach voor na de bevalling om hulp te vragen. Een coach voor na de bevalling kan jou de rust en het vertrouwen geven om zelf in alle liefde voor jouw pasgeboren baby te zorgen.

Vidya zorgt ervoor dat er voor elke periode rondom jouw zwangerschap – ervoor, tijdens en erna – een geschikte zwangerschapscoach beschikbaar is. Neem gerust een kijkje in ons aanbod van coaches en neem contact op met een coach in jouw buurt.

Aanmelden als zwangerschapscoach?

Bereik jouw potentiële klant.

✔️ Grootste coaching community van Nederland

✔️ Gegarandeerde online zichtbaarheid